Snoop Dogg o svađi s Eminemom: Moj cilj je bio da ga natjeram na sukob

Foto: Willy Sanjuan/Guliver Image

ZAVRŠIO je verbalni rat između dvojice repera, Snoop Dogga i Eminema, a ruku pomirenja pružio je Snoop.

Do sukoba je, naime, došlo prošle godine kada je Snoop Dogg izjavio kako Eminem ne spada u top 10 najboljih repera svih vremena. Gostujući u iznimno popularnoj radijskoj emisiji The Breakfast Club Radio Show objasnio je da je problem riješen te je otkrio da se u međuvremenu ispričao prijatelju zbog svojeg komentara.

"Čovječe, ja volim Eminema. Stvar je u tome da mi jako volimo hip-hop, i uvijek smo vrlo kompetitivni. I volimo se sukobljavati, tako da je moj cilj i bio da ga natjeram na sukob", izjavio je. "Mi smo braća, mi smo obitelj i učimo cijeniti jedan drugoga zbog onog što radimo. Imali smo dug razgovor o tome koliko se međusobno cijenimo, ali i o načinu na koji javno govorimo jedan o drugome. Osjećao sam se loše. Ispričao sam mu se. Zna da radim na sebi, da se trudim poboljšati. I griješim. Nisam savršen, ja sam Snoop Dogg", dodao je popularni glazbenik.

Dvojac će zajedno nastupiti u poluvremenu Super Bowla na pozornici na SoFi stadionu u Los Angelesu, u veljači 2022. godine, priključit će im se Dr. Dre, Kendrick Lamar i Mary J. Blige.

Pročitajte više