Hrvati poslali poruke Lasagni uoči Eurosonga: "Takvog još nismo imali"

Video: Index

Nakon odrađenih proba u Malmö Areni, uoči početka Eurosonga, pitali smo Hrvate koju bi poruku poslali Baby Lasagni, kakav plasman prognoziraju i misle li da Rim Tim Tagi Dim može pobijediti na Eurosongu 2024. godine.

"Najbolji na svijetu. I baka bi plesala. Naravno da će pobijediti, takvog još nismo imali", poručila nam je jedna prolaznica. 

"Neka mu je sa srećom. Cijela država ga podupire, neka uživa i neka pobijedi", dodao je jedan mladić kojeg smo sreli u centru Zagreba. Mnogi su Baby Lasagni poručili da bude svoj i da rasturi, neki su se i kladili da će pobijediti, a neki će ga i podržati u Malmöu. 

"Kako god bilo, on je pobjednik za Hrvatsku i za čitav svijet. Ovo je najbolja pjesma koju imamo u zadnjih 20 godina", rekla je jedna djevojka, a mnogi su se složili s njom. "Sretno mu, jako je impresivan. Držim fige", zaključila je jedna gospođa.

Što su još Hrvati poručili Baby Lasagni uoči Eurosonga, pogledajte u videu. 

Baby Lasagna favorit za pobjedu

Podsjećamo, Baby Lasagna će s pjesmom Rim Tim Tagi Dim večeras pokušati izboriti mjesto u finalu. Ako je vjerovati kladionicama, hrvatski predstavnik sigurno ulazi u finale. Trenutno je i najveći favorit za pobjedu - kladionice mu daju čak 30 posto šanse

Baby Lasagna jučer je imao generalnu probu uoči polufinala Eurosonga, a snimke su preplavile društvene mreže. Mnogi fanovi tvrde da je hrvatski predstavnik vokalno napredovao od Dore. 

Hrvatska se u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga natječe protiv predstavnika Cipra, Srbije, Litve, Irske, Ukrajine, Poljske, Islanda, Slovenije, Finske, Moldavije, Azerbajdžana, Australije, Portugala i Luksemburga. 10 pjesama će proći dalje u veliku završnicu. 

Pročitajte više