Zavrtjet će vam se u glavi kad vidite koliko love ima Trumpov zet

Foto: Guliver Image/Getty Images

IAKO je najčešće u sjeni živopisne obitelji Trump, suprug Ivanke Trump Jared Kushner prilično je zanimljiv lik. S obzirom na to da je sad službeni član Bijele kuće, obvezan je ispuniti imovinsku karticu, dokument koji se javno objavljuje.

Prema njegovoj imovinskoj kartici, on i supruga posjeduju bogatstvo od čak 740 milijuna dolara, javlja ABC News. Većinu bogatstva zaradili su na nekretninama, a dok cijeli svijet zna životnu priču kćeri aktualnog američkog predsjednika, Kushnerova priča manje je poznata javnosti.

Kushner je sin 63-godišnjeg građevinskog mogula Charlesa Kushnera, koji je u jednom trenutku posjedovao 2500 stanova diljem sjeveroistoka zemlje. Bogatstvo obitelji Kushner, koju osim Jareda i Charlesa čine još Jaredova majka Seryl i brat Josh, Forbes je procijenio na bar 1,8 milijardi dolara. Najveći dio tog bogatstva prema Forbesu čine nekretnine (oko 1,5 milijardi), dok ostatak čine gotovina i investicije.

Osim što je Kushnerova uloga u Bijeloj kući javnosti dala više podataka o njegovu bogatstvu, doznalo se više i o načinu na koji ga troši. Tako je ranije ove godine taj viši savjetnik u Bijeloj kući kažnjen jer nije prijavio jednu financijsku transakciju na vrijeme. Kushner i Ivanka posjeduju kolekciju umjetnina vrijednu 25 milijuna dolara, a zbog posla u Bijeloj kući ove su godine kupili i kuću u Washingtonu. 

Pročitajte više