Zbog uvida u spavaću sobu Mirjane Hrge, dizajner Bukvić napisao javno pismo isprike

NAKON što je u tjedniku Arena objavljen članak pod naslovom "Bračna ložnica poznate voditeljice" u kojemu su priložene fotografije iz bračnog gnijezda Mirjane Hrge i Dejana Šarića, autor spornih fotki, Martin Bukvić poslao je medijima otvoreno pismo isprike. Naime, dizajner interijera duboko se ispričava supružnicima zbog "neugodnosti koju je izazvao svojim neiskustvom i nepoznavanjem načina na koji funkcioniraju mediji".

"Razumijem ogorčenje povrijeđenih klijenata Mirjane Hrge i Deana Šarića"

"Vlastitom sam nesmotrenošću neprimjereno javnosti izložio privatnost koju svatko od nas ljubomorno čuva. Razumijem ogorčenje povrijeđenih klijenata Mirjane Hrge i Deana Šarića", dodaje Bukvić koji tvrdi da se novinarki spomenutog tjednika obratio sa željom da se objavi članak o njegovom djelu na koji je vrlo ponosan i u koje je uložen veliki trud i znanje.

"Želio sam pokazati vrijednost svojih unikatnih radova koji svojom kvalitetom, posebnošću i umjetničkom vrijednošću zaslužuju prepoznatljivost kod širokog kruga ljudi. S tom namjerom sam ostavio svoj portfolio ne očekujući da će fotografije biti povezane s imenima klijenata koje nikad svjesno ne bih koristio za vlastitu promociju, naivno vjerujući da moj rad govori sam za sebe", napisao je Martin Bukvić u pismu.

"Oni  koji me poznaju znaju da nikada nisam želio doći do slave, a pogotovo ne preko drugih ljudi"

Ipak, 32-godišnji dizajner interijera očito je zaboravio da je istoj toj novinarki osobno otkrio kako je započela suradnja s Mirjanom Hrgom, dojmove zajedničke suradnje te da je također naveo još neka poznata imena čije je domove uređivao. "Naglašavam još jednom da sam želio pohvaliti svoja djela, a nikako ne promovirati sebe preko onih koji su već poznatiji i priznatiji od mene. Oni  koji me poznaju znaju da nikada nisam želio doći do slave, a pogotovo ne preko drugih ljudi. Želio sam da moja djela govore za mene", još je jedna od izjava u javnom pismu isprike.

Cjelokupnu situaciju kratko nam je prokomentirala i glavna akterica priče, Mirjana Hrga, koja ne zna ništa o pismu isprike, ali priznaje da će se pozabaviti time kada će imati slobodnog vremena. Ona i njezin suprug Dejan, Bukvića su već tužili zbog povrede privatnosti. "Stolar Bukvić narušio je privatnost moje obitelji i narušio nam ugled kod normalnih ljudi nesklonih prostituiranju privatnosti", izjavila je Hrga.

Pročitajte više