Zdravko Čolić progovorio o supruzi Aleksandri: Ja sam osječki zet

Foto: Dario Horvat

PJEVAČ Zdravko Čolić priprema dva koncerta u Osijeku 24. i 25. studenoga u dvorani Gradski vrt. Tim se povodom oglasio i otkrio što ga veže uz taj grad.

"Nije tajna da me posebne emocije i privatne veze vežu za Osijek, prije svega moja supruga Aleksandra je Osječanka, samim time ja sam osječki zet. Tako da je svaki moj dolazak ovdje posebno zadovoljstvo i velika sreća, a ovaj put još i veća jer sa mnom dolazi i cijela moja obitelj. Naravno, tu će biti i prijatelji koje nisam dugo vidio…", objasnio je.

"Iako je od mog zadnjeg koncerta u Osijeku prošlo već 8 godina, ja ga se jako dobro sjećam... Za sve one koji su bili i tada, bit će ovo također jedno lijepo prisjećanje, a za sve one koji možda prvi put dolaze na moj koncert – bit će to jedno lijepo upoznavanje... Drago mi je čuti i da su svoj dolazak najavili ljudi iz mnogih drugih gradova i da je interes velik, što je sjajna prilika da svih ovih 8 godina nadoknadimo u dvije lijepe večeri koje su pred nama. Velika je sreća i nakon toliko godina 'izbivanja' ne izgubiti vezu i održati ljubav sa svojom publikom, a sve zahvaljujući pjesmama koje nas vežu", istaknuo je.

Obožavateljica jednom napala njegovu suprugu

Čolić i samozatajna Aleksandra, po struci profesorica geografije, u braku su od 2001. godine. Zajedno imaju dvije kćeri Unu i Laru. Zbog popularnosti supruga nosila se i s nekim neugodnim situacijama.

"Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom, bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dandanas sjećam toga. Moja žena drugih većih neugodnosti nije imala jer se ne eksponira, nije taj tip, a i ja smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti", ispričao je jednom Čolić.

Pročitajte više