Zdravko Mamić u emisiji Doris Pinčić Rogoznice: Da sam sad bio na nekoj sisi, bilo bi mi bolje

Screenshot: RTL

"ON JE kontroverzan, on je neustrašiv, ali on je prije svega - otac!", rečenica je kojom je RTL najavio da će u emisiji "Na kavi kod Doris" gostovati Zdravko Mamić.

A taj "prije svega otac" u emisiji je otkrio da nije nikad znao u koju osnovnu i srednju školu idu njegova djeca, nije baš znao ni na kojem je fakultetu njegova kći najbolja studentica, a uvjeren je i da je bolje da majke ne rade, već trebaju ostati uz djecu.

"Mislim da je prirodno, ako su ekonomske prilike takve, da muškarac radi, a žena bude kod kuće jer onda bi produkti (djeca, op.a.) bili bolji. Tko odgaja našu djecu? Svaka čast našim tetama u vrtiću", rekao je Mamić s kojim su pored Doris Pinčić Rogoznice sjedili glumac Amar Bukvić te Dorisin muž Boris Rogoznica.

Pohvalio se Mamić i svojom ulogom djeda.

"Jutros su moja dva unuka bili kod mene pa smo se kupali u bazenu i sve je to lijepo. Ja sam u djetinjstvu bos igrao nogomet po zimi u snijegu. Sa šest godina sam bio u selu u kojem sam rođen glavni kočijaš, koji je vozio kola i razvozio žito u silos. Dobio bi svinjske masti i crvene paprike, ili šećera kad sam bio dobar", prisjetio se Mamić.

Doris je dala priliku i Borisu da ispriča kako je postao otac, a on je priču uspio iskoristiti za malo ulizivanja Mamiću. Nakon što je ispričao da je ostavio biftek jer je morao na porod, Doris ga je pitala bi li zbog ikog drugog ostavio biftek.

"Samo zbog sina, eventualno još da me Zdravko zove na gažu", rekao je Rogoznica.

Potom su gosti isprobali mlijeko za bebe, a Zdravko je imao i svoje mišljenje o njemu.

"To je taj modernizam, da dijete pije mlijeko u prahu, a zna se da je najbolje majčino mlijeko", rekao je pa poentirao: "Da sam sad bio na nekoj sisi, bilo bi mi bolje".

Savjetovao je Amaru i Borisu da, ako i njihove žene to žele, ne čekaju s djecom nego "samo paljba".

Doris je na kraju zanimalo uspavljuje li unuke s "Ne može nam nitko ništa", a Mamić je odgovorio: "Više s tim nego s bilo čim".

Tu je opet uletio Rogoznica, koji je baš želio osigurati tu gažu, pa je zasvirao na gitari. Studijem se orilo "Zakuni se moja zvezdo sreće", Zdravko je dizao ruke, a Doris je brže bolje završila s tim dijelom emisije i najavila nove goste. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Zdravka Mamića i Doris Pinčić Rogoznicu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Zdravko Mamić, Doris Pinčić Rogoznica

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više