Željko Bebek i veleposlanik Crne Gore Goran Rakočević operirani u Poliklinici Svjetlost

PROF.DR.SC. Nikica Gabrić u Poliklinici Svjetlost, najmodernijoj oftalmološkoj poliklinici u ovom dijelu Europe, skinuo je dioptriju poznatom rock i pop pjevaču Željku Bebeku. Željko Bebek je nosio naočale 15 godina, dioptrija mu se svake 2-3 godine mijenjala, a leće nije nikada nosio. "Nisam si mogao zamisliti strano tijelo u oku", izjavio je poznati pjevač.

"Stvarno vidim. Nije boljelo i oduševljen sam"

"Nikad se nisam priviknuo na leće. Kada bih zaboravio naočale, a znalo se dogoditi, ugrožavao sam promet i bio prava opasnost na cesti. I odlučio sam ovako riješiti problem. Mislim da se Poliklinika zaista može mjeriti s najboljima u svijetu". Željko Bebek, u polikliniku je došao u pratnji supruge Ružice, koja isto razmišlja o operaciji. Operacija pomoću EXCIMER i FEMTOSECOND LASERA, dva najbolja lasera na svijetu, trajala je uobičajenih 10-ak minuta.

"Imam potpuno povjerenje", rekao je Bebek prije ulaska u salu i njegovo povjerenje je bilo opravdano. "Stvarno vidim, nije boljelo. Oduševljen sam i sada se idem odmarati. Kažu da danas ne smijem gledati televiziju, a dobro... nema utakmica", s osmijehom na licu priznao je Željko nakon operacije.

"Mnogi su hvalili polikliniku, a sada sam se i sam uvjerio. Stručnost i sam tretman su na najvišoj razini"

 
U poliklinici smo zatekli i veleposlanika Crne Gore u Republici Hrvatskoj, gospodina Gorana Rakočevića u pratnji supruge glumice Jelene Rakočević. "Ovo je jedan od događaja koji se može mjeriti s rođenjem", izjavio je. "Nije jednostavno ići na operaciju nokta, a kamoli očiju i zato je najvažnije povjerenje, a ja imam neograničeno povjerenje u prof. Gabrića. Više neće biti neudobnosti i ograničenja. Mnogi su hvalili polikliniku, a sada sam se i sam uvjerio. Stručnost i sam tretman su na najvišoj razini", tvrdi veleposlanik Rakočević koji je, kao što je i ušao, iz operacijske sale izašao sa smješkom.
 
Dok je izlazio iz sale, smješak je krasio i lice Ivana Tea - sina bivšeg predsjednika Bosne i Hercegovine Ive Mire Jovića. Sabornik Jović je s cijelom obitelji dopratio svojeg mlađeg sina na lasersku operaciju skidanja dioptrije. I oni su svoje povjerenje poklonili Poliklinici Svjetlost.

Pročitajte više