Žena Adama Levinea oglasila se na Instagramu prvi put nakon skandala

Foto: Profimedia

ADAM LEVINE, pjevač grupe Maroon 5, u rujnu se našao u središtu skandala kad je tiktokerica Sumner Stroh izjavila da je imao aferu s njom. Levine je priznao da joj je slao neprimjene poruke, ali negirao je aferu.

"Krivo sam procijenio kad sam mislio da je u redu da flertam s bilo kim osim sa svojom suprugom. Prešao sam granicu tijekom žalosnog razdoblja svog života, ali poduzeo sam korake kako bih se iskupio. Moja žena i moja obitelj su sve do čega mi je stalo na ovom svijetu", napisao je Levine.

Prvi put nakon skandala oglasila se supruga

Prvi put nakon skandala, na društvenim mrežama oglasila se Levineova supruga, model Behati Prinsloo. Ona je na Instagram priči objavila svoju fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst. Pretpostavlja se da je to njen komentar na cijelu situaciju. Levine i Prinsloo u braku su od 2014. godine te imaju dvoje djece.

Htio nazvati dijete po ljubavnici?

Tiktokerica je ranije u videu ispričala da joj je Levine putem Instagrama slao mnoge 18+ poruke, a kako je objasnila, pjevač ju je čak upitao smije li svoje dijete nazvati po njoj.

Izjavila je da je za aferu rekla svojim prijateljima, a jedan od njih navodno je priču htio prodati tabloidima pa je odlučila sama sve javno priznati.

Pročitajte više