Žena Brucea Willisa objavila emotivan video za godišnjicu braka: "Uspomena je živa"

Foto: Instagram

SUPRUGA Brucea Willisa Emma Heming objavila je u utorak kasno navečer emotivan video povodom proslave godišnjice braka nje i sada već umirovljenog glumca.

Emma je objavila snimku s desete godišnjice braka, odnosno s obnove njihovih zavjeta koje su napravili deset godina nakon što su se prvi put vjenčali. Willis i Heming u braku su od 2009. godine, a imaju i dvoje zajedničke djece - Mabel Ray i Evelyn Penn, a s njima su vrlo često i Bruceova djeca iz braka s Demi Moore, Rumer, Scout i Tallulah.

"Uspomene čuvamo živima"

Na snimci se vide sva njihova djeca. Starije kćeri otpjevale su im pjesmu, mlađe su pak bacale cvijeće oko njih, a oni su izmijenili zavjete i potom poljubac i ponešto nježnosti.

"Na našu desetu godišnjicu braka odlučili smo obnoviti zavjete. Drago mi je da jesmo. Koristimo svaku priliku da okupimo drage nam ljude i obitelj. Ovo su prelijepi trenuci i džepovi memorije koji će nam ostati za cijeli život. Ove uspomene čuvamo i održavamo ih živima za one koji ih se možda neće sjećati", napisala je Heming i zahvalila se svima koji su sudjelovali u obredu.

 

Vide se znakovi bolesti

Podsjetimo, Willis je ranije ovoga tjedna proslavio i svoj rođendan, a na snimci koju je objavila njegova bivša žena Demi Moore vidi se kako je Willis dobrog raspoloženja, ali mnogi su primijetili da su itekako vidljivi znakovi bolesti.

Willisova supruga Emma nedavno je odgovorila na optužbe da "koristi dijagnozu demencije svog supruga da bi se proslavila". Podijelila je video na Instagramu u kojem je govorila o tomu kako mnogi misle da se pokušava promovirati objavama o zdravlju glumca. Osim toga, ranije je apelirala da se Brucea ostavi na miru, pogotovo kada odluči napustiti kuću.

Podsjećamo, nakon što je obitelj Brucea Willisa u ožujku 2022. objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, nedavno je otkriveno da mu je postavljena nova dijagnoza i da boluje od demencije.

Pročitajte više