Žene otkrile 13 stvari o seksu za koje bi htjele da ih muškarci znaju

Foto: Press

KORISNICA Reddita pod nadimkom StackKong pokrenula je zanimljivu raspravu na toj društvenoj mreži postavivši jedno pitanje: "Što bi žene htjele da muškarci rade u krevetu, a oni nikad ne rade?".

Mnoštvo korisnica Reddita uključilo se u raspravu sa svojim idejama i sugestijama za koje bi voljele da ih i muškarci napokon nauče o seksu.

Ovo su neki od najzanimljivijih odgovora na koje bi muškarci itekako trebali baciti oko...

"Ako ti cura kaže da ne prestaješ, onda pobogu nemoj prestajati raditi to nešto. Nemoj raditi ništa drugačije od tog kako si točno radio u trenutku kad ti je rekla da ne prestaješ s tim. Nemoj ubrzavati, nemoj usporavati, samo radi točno onako kako si radio do tog trenutka."

"Samo napravi neki zvuk. Bilo kakav, uzdiši, dirty talk, bilo što. Nisi u maminom podrumu."

"Nemoj se ljutiti ako se cura počne dodirivati tijekom seksa, to je dobra stvar, nije uvreda!"

"Budite otvoreni za promjenu. Toliko se tipova uvrijedi ako ima kažeš da to što trenutno rade tebi ne odgovara. Oni to shvate kao osobni poraz. Nemojte biti takvi tipovi."

"Nemojte požurivati predigru. Ako kreneš ravno na moje grudi ili klitoris, to će zapravo usporiti stvari. Ljubi mi vrat, dodiruj me prstima po leđima... Daj si vremena da me 'zagriješ'."

"Voljela bih da tipovi shvate da ne mora svaki seks završiti penisom u vagini. I ne mora uvijek završiti njegovom ejakulacijom. Ponekad je dovoljno samo ljubljenje..."

"Učini da se tvoja cura osjeća seksi i izvan spavaće sobe. Drži je za ruku, flertuj s njom, dodiruj je... Nemojte da se osjećamo kao zamjena za lutku na napuhavanje."

"Dopusti meni da te razodjenem. Čim krene akcija, tipovi se odmah skinu skroz goli. Daj mi malo igre."

"Ljubite vrat i ušne resice, to izaziva trnce."

"Uvijek sam htjela da me tip pritisne uza zid i ljubi, ali nikad to nitko nije učinio..."

"Posvetite se klitorisu, to vam je najbolji prijatelj. Većina žena ionako ne može svršiti od samo penisa u vagini."

"Ne moram uvijek doživjeti orgazam. Jednostavno se nekad neće dogoditi, nemoj se ljutiti i duriti zbog toga i osjećati se kao da nisi uspio u nečemu."

"Mazite se s nama nakon seksa."

Pročitajte više