FOTO Zgodni sin Hugha Hefnera otkrio kako je bilo odrastati u Playboyevoj vili

Foto: Instagram

COOPER HEFNER, sin Hugha Hefnera i Playboyeve zečice Kimberely Conrad, postaje sve veća zvijezda američkih medija, pogotovo otkako je odlučan da preuzme očev posao s prsatim plavušama i najpoznatijim magazinom za muškarce na svijetu.

Cooper se pojavio u filmu American Playboy i otkrio kako je bilo odrastati u slavnoj Playboy vili, među stotinama plavokosih zečica i razuzdanih zabava koje je organizirao njegov tata.

Hefnerov sin otkrio je da su se zečice u vilu uselile tek kada je on imao osam godina, ali nije imao pretjeranog kontakta s njima. Roditelji ga, kao i svako dijete, nisu puštali da se druži s odraslima te tako nikada nije bio na zabavi dok je bio dječak.

Ipak ponekad je znao promatrati što se događa unutra, kao svaki znatiželjni adolescent. Njegovi roditelji su se rastali 1998. godine, te su se Cooper i njegova majka Kimberely preselili u vilu do Playboyeve.

Cooper je danas odrastao mladić koji je napokon "navukao plišane papuče i pidžamu" i odlučan je da Playboy carstvo održi na životu. Smatra kako tiskana izdanja Playboya nikada neće nestati, iako se naklada smanjila te sada izlazi tek šest brojeva godišnje.

"Vratit će se Playboy, a tu su uvijek i tisuće kolekcionara. Jednog dana će  dečki poludjeti za starim brojevima, kao što sad lude za pločama", smatra Cooper i dodaje da je povratak golotinje u Playboy njegova velika želja.

Pročitajte više