Zidar kojeg ljubi Cameron Diaz nekad se fotkao nauljen s frajerima

PAUL SCULFOR, bivši zidar, britanski maneken porijeklom iz Essexa, javnosti poznat kao bivši dečko Jennifer Aniston i aktualni dečko Cameron Diaz, u jednoj od svojih prvih snimanja kao model pozirao je u provokativnom izdanju, polumokar i odjeven samo u uske tajice. Fotografije su sada izašle na stranim internetskim portalima gdje se nadugo i naširoko raspravlja o tome je li Paul pravi čovjek za Cameron.

Sculfora i Diaz paparazzi su ovoga tjedna uhvatili u strasnom zagrljaju na jednoj od pješčanih plaža Los Angelesa. Paul i Cameron doslovno nisu skidali ruke jedan s drugog, a svoju zaljubljenost nisu pokušavali sakriti ni pred kim. Cijeli su dan šetali Los Angelesom, a predvečer su otišli na romantičnu večeru u jedan od holivudskih restorana. Cameron, koju je nedavna i nagla smrt oca ostavila potpuno shrvanu, nova je veza spasila od depresije i tugovanja. "Ljudi misle da, ako nemaš dečka, onda si nepotpuna osoba, no to uopće nije istina. Ne želim biti u vezi s nekim tko me čini nepotpunom", rekla je glumica u nedavnom intervjuu, pa joj prema svemu sudeći novi dečko Paul odgovara.

Paul je do sada bio povezivan sa bivšom djevojkom Georgea Clooneyja, Lisom Snowdon, manekenkom Lady Victoriom Hervey i pjevačicom Shaznay Lewis. Ipak, svijet je za njega doznao tek kada je prošle godine otkriveno da je u vezi sa glumicom Jennifer Aniston, no njihova je veza okončana nakon samo dva mjeseca hodanja. Aniston je trenutno u vezi s američkim rockerom Johnom Mayerom, koji je prethodno bio u vezi s Cameron.

K.H.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više