Znate li gdje su ovaj vikend Neda Ukraden i Tomislav Špiček?

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

DESETI rođendan Westgate Shopping Cityja počeo je danas, a posjetitelje ovog vikenda očekuju koncert Nede Ukraden i obiteljski ručak kojeg priprema Tomislav Špiček.

Od otvorenje najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj, Westgate Shopping Cityja, prošlo je točno 10 godina. Proslava traje od danas pa sve do sljedeće nedjelje, a Westgate je pripremio brojna zabavna događanja, super rođendanske popuste, koncerte koje poklanja svojim posjetitelja, ali i nagradnu igru u kojoj možeš osvojiti čak 10.000 kuna!

Današnje popodne rezervirano je za klince dok od 20 sati u Germania Casino dolazi Mladen Burnać, pjevač kauntaur, pjevač i gitarist. Subotnja zabava kreće već od 17 sati uz BMX show, sportske igre, dječju zabavu i – rođendansku tortu.

Koncert, veliki popusti i obiteljski ručak!

Glavni događaj dana je koncert Nede Ukraden koji je besplatan za sve posjetitelje Westgatea, a trebao bi započeti od 19 sati. Na rasporedu su najveći Nedini hitovi, a za gotovo dvosatni koncert pripremljena su i brojna iznenađenja. Nakon koncerta, zabava selu u Westgateove kafiće i kuglanu Rock'n'Bowl koja je otvorena do jutarnjih sati.

Nedjeljni program je prilagođen obiteljima, a poznati hrvatski kuhar Tomislav Špiček priprema veliki obiteljski ručak. Na meniju su jela od ječma, buće, svinjskog karea i kozjeg sira, a priprema se više od 500 porcija delicija s njegovim potpisom.

I trgovine u sklopu Westgatea slave – a za kupce su pripremili prigodne rođendanske popuste. Izdvojimo pogodnosti u Babycenteru do čak 50%, trgovini premium namještaja Mobel Land do 25% na dio asortimana, Müller poklanja 10% na sve, a popusti su osigurale i Prima, s.Oliver, CCC, dm, Europa92 i mnogi drugi. Rođendanski program traje sve do 17.11., a možete ga pogledati na www.westgate.hr

Pročitajte više