Znojna Jennifer Aniston osvanula u reklami

JENNIFER ANISTON snimila je novu kampanju za elektrolitima obogaćenu vodu Smart Water. Ovog puta je 41-godišnja Jen sa bocom mineralne vode pozirala u sportskom izdanju, sva znojna, te poručila kako je to njen "partner za vježbanje". Poznato je kako glumica svoje tijelo u savršenoj formi održava uz puno treninga te uz pomoć joge pa nije čudno što je baš ona odabrana za spomenutu kampanju.

Nedavno je objavljeno kako svoju vitku liniju Aniston duguje ekstremnoj dijeti, odnosno kako konzumira samo hranu za bebe. No, glumica koja trenutno radi na snimanju svog novog filma "Just Go With It" je te glasine opovrgnula rekavši: "Žao mi je, ali zadnji put sam hranu za bebe probala prije otprilike 40 godina".

"Hranim se zdravo i redovito vježbam. Ne izgladnjujem se. A povremeno si priuštim i neke "zabranjene" užitke. Ne možete mi oduzeti kavu ili čašu vina jer bih bila shrvana. Moj savjet je: Jednostavno prestanite jesti sranja svaki dan", savjetovala je Jen pojasnivši kako su "mali grijesi" povremeno dozvoljeni i kako im ih vaše tijelo neće zamjeriti, a problem nastaje tek onda kad se svakodnevno ubijate u nezdravoj hrani.

Pročitajte više