Zobena pahuljica od 100.000 dolara

ZOBENA pahuljica koju su dvije sestre Amerikanke stavile na aukciju na eBayu pod nazivom "The Great Illionis Corn Flake", dosegla je cijenu veću od 100.000 dolara.

Dvije sestre uvjeravaju da zobena pahuljica nije "uljepšavana" umjetnim putem. Emily Mclntire, 15-godišnja srednjoškolka iz Chesapeakea, Virginija, rekla je kako je zobenu pahuljicu našla na putu do škole grabeći punu šaku iz kutije žitarica. "Skoro je završila u mojim ustima, a isprva nije izgledala kao Illinios jer je bila okrenuta naopačke", rekla je.Nakon što je vidjela sličnost, povikala je: "Nebesa, to je Illinois!"

Njezina 23-godišnja sestra, Melissa, rekla je kako su im roditelji predložili da se zobenu pahuljicu proda iz zabave. Obećaju besplatnu dostavu pod uvjetom da je kupac iz Illinoisa. "U ovom trenutku, pahuljica se nalazi u kutiji za nakit, umotana u puno vate, da bude na sigurnom", rekla je Melissa. Sestre Mclntire odlučile su iskoristiti novac od prodaje na eBayu kako bi kupile još Frosted Flakes žitarica. "Mi volimo jesti žitarice", dodala je Melissa.

B.V.

Pročitajte više