Zoran Vakula: Vjerojatno bih bio poznat i da sam na nekoj drugoj televiziji

Screenshot: HRT

POZNATI HRT-ov meteorolog Zoran Vakula gostovao je u emisiji Kod nas doma, a tom prilikom osvrnuo se na svoju 30-godišnju karijeru, ali i otkrio kako se opušta od stresa. 

Vakula je otkrio kako su šetnje njegov omiljeni način opuštanja: "Supruga i ja, ali šetamo. Nema trčanja, nismo od tih, koji su sad u modi, pa ćemo sad trčati i uništavati koljena i kukove, nego čista šetnja za naše godine." 

Objasnio je kako mu tijekom šetnje često prilaze ljudi, no kaže kako mu to ne smeta: "Dobronamjerni su i kad me netko pita, pristojno mu odgovorim, pozdravimo se i fotografiramo, kako to već biva." 

O popularnosti 

Vakula, koji se može pohvaliti 30-godišnjom karijerom meteorologa, osvrnuo se na svoju popularnost. 

"Da nema HRT-a, ne bi bilo ni mene. Vjerojatno bih bio poznat i da sam na nekoj drugoj televiziji, ali činjenica jest da od mog početka ‘96. do danas sam vjeran kući koja me hrani i da sam zahvaljujući HRT-u to što jesam, kao u pjesmi Zbog tebe sam to što jesam", izjavio je. 

"I danas mi nije razumljivo zašto baš ja. Da bih se spustio na zemlju, onda čitam i one komentare ispod tekstova. Nisu svi pozitivni. Želim to čitati, iako me nekad i pogodi, baš zato da spoznam da su ljudi različiti. Nitko se nikad ne sviđa svakome", zaključio je. 

Pročitajte više