Zrinka i Nicholas pobjednici "Plesa sa zvijezdama"

Finale vrlo hvaljene emisije zabilježilo je više od 90 tisuća telefonskih poziva, čime je HRT dokazao da se nije prevario isplatom velikih honorara plesačima i zvijezdama, o čemu se zadnjih dana jako puno pisalo. Samo sinoćnja, završna epizoda donijela je državnoj televiziji više od 300 tisuća kuna zarade, pa je sigurno da ćemo novu sezonu "Plesa" gledati već iduće jeseni.

U finalu nije bilo većih iznenađenja, jer su pobjednicima proglašeni dosadašnji favoriti, Zrinka Cvitešić i Nicholas Quesnoit, koji su za finale odabrali engleski valcer, sambu i free style, u kojem je sve popularnija glumica čak i zapjevala, te tako još jednom potvrdila da je multitalentirana. Rene Bitorajac i Mirjana Žutić, drugoplasirani par, također je oduševio publiku (ovaj put čak i žiri!), ali im bodovi nisu bili dovoljni za konkuriranje "kralju i kraljici plesnog podija".

Finalistima su se pridružili i ostali kandidati koji su nas zabavljali proteklih subota, a Zdenka Kovačiček i Hrvoje Raševac, par koji je prvi napustio show, izborio se za još jedan nastup pred gledateljima. Voditelji Duško Čurlić i Barbara Kolar prvi su put zapjevali pred TV kamerama, a Rene i Zrinka kratkom voditeljskom točkom odlično su parodizirali "umjetne" voditeljske parove koji se sve češće pojavljuju na našim malim ekranima.

Još nije poznato koje će zvijezde Hrvatska televizija pozvati u drugu sezonu, no, obzirom na iznimnu gledanost showa i visoke honorare, jasno je da u traženju poznatih imena neće imati problema. Vjerojatno na HTV već stižu mailovi: "Uzmite mene, znojit ću se osam tjedana bez pogovora!".

D.K.
Foto:HRT

Pročitajte više