Zsa Zsa, koja je odustala od Dore, otkrila kako provodi vikend: Mogla sam biti tamo

Foto: Instagram

ZSA ZSA, koja je trebala nastupiti na ovogodišnjoj Dori s pjesmom Probudi usne moje, odustala je od natjecanja početkom siječnja. Umjesto nje na Doru je uletio Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim.

S obzirom na to da zbog odustajanja Zsa Zsa ovaj vikend ne mora provesti u pripremama za Doru, otkrila je svojim pratiteljima kako provodi subotu. Pjevačica se uhvatila pospremanja stana, pa je podijelila snimku na kojoj se vidi da čisti pod, a odjevena je u kućni ogrtač.

"A mogla sam biti na Dori", napisala je, a zatim u narednom Instagram Storyju objasnila: "Ali fakat nije da se žalim. That's okay. Uživajte u vikendu."

Baby Lasagna upao na Doru nakon što je Zsa Zsa odustala

Podsjetimo, trenutni favorit na Dori u natjecanje je ušao igrom slučaja jer je Zsa Zsa odustala. Ona je nakon odustajanja objasnila zašto je povukla taj potez.

"Dragi moji svi, vjerojatno ste već načuli o mom sudjelovanju na Dori 2024.! Ali život se posložio tako da prije nego sam uopće uspjela progovoriti o tim uzbudljivim vijestima, čemu sam se jako veselila jer je sama prijava i sudjelovanje novost za cijelu moju zajednicu koja me sluša, a i mene samu (baš zato jer svi znate i da sam dugo odbijala otići na takva natjecanja), karte su se neočekivano posložile malo drugačije i nažalost moj prvi javni govor o Dori 2024. je drugačije prirode - o odustajanju", započela je.

"Iskreno mi je žao jer je cijeli moj tim ulagao puno truda u ovaj projekt, ali zbog povećih prepreka i situacija osobne prirode, koje ne bih voljela iznositi javno, u kombinaciji sa službenim rokovima, jednostavno nam je neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum kakav smatram da Dora zaslužuje od svakog izvođača koji je prijavljen. Radije bih da netko drugi dobije tu priliku i iskoristi je kvalitetno", dodala je, između ostalog, Zsa Zsa. 

Pročitajte više