Zsa Zsa odgovorila na komentare hejtera pa se rasplakala: Cijeli život nisam dobro

Screenshot: Instagram

PJEVAČICA Jelena Žnidarić, poznata kao Zsa Zsa, objavila je niz videa u Instagram Storyju u kojima se osvrnula na komentare hejtera, koji je, kako kaže, prozivaju da "nije dobro" i da je "prolupala", a u jednom trenutku se i rasplakala. 

"Za sve one koji misle da ja nisam dobro jer dijelim svakakve stvari... Ja zapravo cijeli život nisam dobro, ja sam jako tužna osoba, ali tko sam ja bez svoje tuge. Bez tuge nisam sretna jer bez tuge nema ni sreće. Tuga također ima svoju veliku vrijednost, pogotovo u kreativnom nekom smislu, ja bez toga zapravo ne mogu", ispričala je i rasplakala se u jednom trenutku. 

"Mrzim to što sam cmizdravica" 

"Mrzim to što sam cmizdravica pa ne znam ništa normalno ispričati. Uglavnom sve je ok, čula sam svakakve priče, ljudi misle da sam prošvikala ili da mi se ne znam što događa, ali zapravo je sve ok'', dodala je. 

"Svi imamo svoje uspone i padove, svi imamo svoje utege, ali od tih utega ćete dobiti samo jake mišiće, znajte da niste sami. Sve je to život", poručila je pratiteljima. 

Odustala od Dore

Podsjetimo, nakon što je odustala od Dore, priliku da nastupa na Dori dobio je Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim, kojom je pobijedio na Dori te će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. 

Pročitajte više