Zvijezda "50 nijansi sive" priznala: "Penis i testise guram u vrećicu"

Screenshot: YouTube

ŽENE diljem svijeta jedva čekaju drugi nastavak Pedeset nijansi prepun vrućih scena s Jamiejem Dornanom, no glavnom glumcu snimanja seksa nisu ni seksi ni romantična. Uostalom, kome bi bila da mora, poput njega, ugurati penis i testise u malu vrećicu kako ne bi provirili tijekom snimanja scena seksa.

Tijekom intervju s Jimmyjem Kimmelom Jamie je otkrio neke detalje sa seta, a najzanimljivija je upravo priča o guranju penisa u vrećicu.

"To će vjerojatno zvučati loše, no mi smo poput brata i sestre. Ja sam oženjen, a Dakota je bila u nekoliko veza otkako se znamo. Volimo se i poštujemo. Imamo dojam da se poznajemo jako dobro, intimno", rekao je.

Tridesetpetogodišnji glumac potom je dodao da gura penis u vrećicu, no požurio je objasniti da ta vrećica i nije baš mala.

"Mi tako kažemo tamo odakle potječem, no to ne znači da je ta vrećica tako mala. Nosim prilično veliku vreću", dodao je.

I ranije je spominjao praksu trpanja intimnih dijelova u vreću.

"Moj ponos je skriven jer je sve utrpano u vrećicu boje kože. Svoj ponos utrpate u malu vreću koju zavežete i sakrijete vezice. Čudna je to stvar koju radim svaki dan", rekao je prije nekoliko godina za magazin GQ. 

<br>

Pročitajte više