Zvijezda Dadilje i u 67. godini privlači poglede, evo kako danas izgleda

Foto: Press/Profimedia

GLUMICA Fran Drescher, zvijezda popularne serije Dadilja, privukla je poglede na reviji brenda Ami Paris dizajnera Alexandera Mattiussija u Parizu. Obožavatelji su oduševljeni njezinim izgledom u 67. godini, a pažnju je ukrala u crnom odijelu s prslukom i dugom krem kaputu.

Inače, serija Dadilja snimala se i prikazivala od 1993. do 1999. godine. U Hrvatskoj se prikazivala nešto kasnije, a brzo je postala jedna od omiljenih humorističnih serija. Fran Drescher prije nekoliko je godina priznala da je za vrijeme snimanja serije bila napadnuta i silovana.

Fran je bila u braku s Peterom Marcom Jacobsonom, jednim od autora Dadilje. Nakon razvoda on je objavio da je homoseksualac. Poslije snimanja serije izborila se s rakom dojke, a svoju priču danas dijeli s milijunima mladih žena. Piše knjige i bavi se aktivizmom i humanitarnim radom.

Predvodila holivudske štrajkove

Inače, Fran je bila i predsjednica sindikata dvaju štrajkova koji su potresli industriju zabave nakon što su scenaristi i izvođači počeli tražiti veće plaće u doba streaming servisa. Glumci su osigurali trogodišnji ugovor, čija vrijednost iznosi više od milijardu dolara.

Ugovor uključuje povećanje minimalne plaće i nove dodatke koje će plaćati streaming servisi, rekao je sindikat. Kraj štrajka glumaca označio je da Hollywood opet može početi proizvoditi u punom kapacitetu prvi put od svibnja 2023., kada su filmski i televizijski scenaristi započeli štrajk.

Pročitajte više