Rupert Grint: Želim opet glumiti Rona ako se budu snimali nastavci Harryja Pottera

Foto: YouTube

BRITANSKI glumac Rupert Grint potvrdio je da ponovo želi glumiti Rona Weasleyja ako se nastave snimati filmovi iz franšize o Harryju Potteru. Danas 34-godišnji Grint spreman je vratiti se ulozi koja ga je proslavila, ali, kako kaže, "samo ako se sve poklopi i ako ostali pristanu ponovo glumiti".

Grint je u razgovoru za This Morning rekao kako se "osjeća zaštitnički nastrojeno prema Ronu" te da bi "volio vidjeti kako bi sada izgledao u toj ulozi", koja mu je, kako kaže, obilježila djetinjstvo.

"Biste li opet glumili Rona? Bi li vam bilo čudno glumiti ga ponovo u današnje vrijeme", pitao ga je voditelj, a Grint mu odgovara: "Mislim da bih, ako tajming bude pravi i ako se svi ostali odluče vratiti. Lik Rona mi je jako važan i mi smo s vremenom postali kao jedna osoba. Ponašam se prema Ronu zaštitnički, on je obilježio moje odrastanje."

Grint se potom malo i našalio na svoj račun, rekavši kako prije uloge Rona u Harryju Potteru nije imao nikakvog ozbiljnog glumačkog iskustva: "Glumio sam ribu u školskoj predstavi prije Harryja Pottera."

Pročitajte više