Zvijezda serije You: "Poznati glumac me seksualno uznemiravao"

Foto: Profimedia

ZVIJEZDA serije You, glumica Victoria Pedretti, otkrila je u sada već obrisanoj objavi na Instagramu da ju je "poznati glumac seksualno uznemiravao".

"Na moj rođendan prošle godine 'dobro poznati' glumac prišao mi je na zabavi i rekao: 'Masturbirao sam na tebe toliko puta'", rekla je Pedretti, koja glumi Love Quinn u Netflixovoj seriji. Rekla je da je bila "šokirana odvažnošću" glumca dodavši: "Ovo je nakon što je izrazio koliko me poštuje kao glumicu."

Glumica je objavila golišavi selfie i napisala: "Ponekad uživam u skromnosti, ponekad ne. Šala je misliti da će me moja vlastita skromnost zaštititi od bilo kakvog nepoštovanja koje mogu doživjeti kao ženska osoba. Također, slavim svoje tijelo. Volim te. Moje si."

Ne želi da glumac bude otkazan zbog primjedbe

Brojni korisnici društvenih mreža pokušali su nagovoriti Pedretti da javno imenuje osobu koja je umiješana u incident, no ona je to odbila.

"Vjerujte mi, rekla sam toj osobi ako ikad čujem još nešto u vezi s njim, imamo problem", rekla je Pedretti u naknadnoj objavi na Instagram Storyju i dodala da ne želi vidjeti da je glumac otkazan samo zbog neželjene primjedbe.

"Mogu to podnijeti, ne želim da mu se uništi karijera jer je rekao nešto stvarno jebeno glupo", rekla je Pedretti i otkrila da u svojoj objavi isprva nije namjeravala govoriti o incidentu.

"Ta objava je počela tako što sam željela objaviti golišavu sliku, a zatim sam razmišljala o svom rođendanu. Dakle, glavna točka bila je golišavost. Posebno kada će, bez obzira što učinili, ljudi govoriti užasne stvari i osjećati da imaju pravo govoriti o ženama", rekla je Pedretti.

Pročitajte više