4 milijuna pregleda: Trčao na londonskom maratonu pa usput popio 25 čaša vina

Screenshot: TikTok

DRUŠTVENIM mrežama širi se viralna snimka s londonskog maratona u kojoj se jedan od natjecatelja snimao kako pije vino, čašu za čašom. 

Tom Gilbey trgovac je vinima, a sada i viralna senzacija nakon što je objavio snimku koja je pregledana više od 4.2 milijuna puta na TikToku, a u kojoj je pokazao kako pije čašu vina nakon svaka dva pretrčana kilometra. Kako bi si postavio dodatni izazov, pogađao je tip vina, zemlje podrijetla i berbe. 

@tomgilbeywine AND WE’VE ONLY DONE A VIDEO … 26.2 miles 25 wines tasted blind 7 fully correct, 4 wrong & 14 mostly right Over £10k raised for @sobell.house Donation link still open in Bio …. BIG FAT THANK YOU ❤️ #londonmarathon #marathon #blindtasting #tomgilbey ♬ original sound - Tom Gilbey

Izbor vina bio je raznolik, od onih što se mogu kupiti na benzinskim postajama pa sve do vrhunskih vina. Gilbey je završio utrku za četiri sata i 41 minutu, uključujući zaustavljanja. 

"Bio je to sjajan dan" 

"Bio sam potpuno iscrpljen, potpuno skuhan, ali bio je to sjajan dan", izjavio je. Inače, na ovaj se podvig odlučio kako bi prikupio novac za svoju humanitarnu ustanovu Sobell House u Oxfordu, koja se brinula o njegovoj majci kad je umirala, a uspio je prikupiti 14.000 eura. 

Pročitajte više