Slavna glumica želi da je zovu pravim imenom: To bi bilo divno

Foto: Profimedia

Glumica Emma Stone otkrila je da bi voljela da je se oslovljava njezinim pravim imenom.

Tijekom intervjua s Nathanom Fielderom, s kojim glumi u seriji The Curse, Stone je otkrila da je njezini kolege i prijatelji zovu imenom Emily Jean Stone i da bi voljela da obožavatelji počnu činiti isto. Fielder je dodao da mu je teško nazivati ​​glumicu njezinim scenskim nadimkom budući da ju je navikao zvati Emily.

"Prije nego što nastavimo, želio bih nešto reći. Zove se Emily, ali profesionalno se zove Emma. Pa kad ima ljudi koji je ne poznaju, na kraju kažem Emma. Ali od sada ću govoriti samo Emily", pojasnio je Fielder.

Stone, koja je ranije ove godine osvojila svog drugog Oscara za ulogu u Poor Things, dodala je: "Možete reći Emma. Možete reći bilo što." Na pitanje bi li ispravila obožavatelja koji ju je nazvao pravim imenom umjesto Emma, ​​odgovorila je: "Ne. To bi bilo tako lijepo. Htjela bih biti Emily."

Nazvala se Emma prema omiljenoj članici Spice Girlsa

Glumica je objasnila da se odlučila za ime "Emma Stone" jer je druga glumica iz udruge filmskih glumaca SAG-AFTRA-e već uzela ime Emily Stone. Dodala je da je imala krizu identiteta kada je shvatila da umjesto toga želi biti poznata kao Emily, ali je svoju karijeru nagrađenu Oscarom već izgradila na svom umjetničkom imenu.

"Poludjela sam prije nekoliko godina. Iz nekog razloga, rekla sam: 'Ne mogu više. Samo me zovi Emily.' Nathan me zove Em, što je lakše", rekla je za The Hollywood Reporter. Još u studenom 2018. Stone je rekla da je kad je bila mlađa, željela da je zovu Emma po svojoj omiljenoj spajsici Emmi Bunton, poznatoj i kao Baby Spice.

"Dok sam odrastala, bila sam plavuša, a moje pravo ime je Emily, ali htjela sam da me zovu Emma zbog Baby Spice, i pogodite što? Sada me zovu tako", rekla je u The Tonight Showu s Jimmyjem Fallonom.

"Nije nužno zbog nje, ali da, u drugom razredu, jesam li prvi dan otišla do učiteljice i zamolila je da me zove Emma? Da, jesam. A je li to bilo zbog Emme Lee Bunton iz Spice Girls? Da, bilo je", dodala je Stone.

Pročitajte više