"Treba joj zgodna poznata osoba koja ima novca": Slavna manekenka traži novog dečka

Foto: EPA

Izvori tvrde da Irina Shayk traži novog dečka nakon što joj je propala veza s igračem NFL-a Tomom Bradyjem.

"U 'šopingu' je za muškarcem, ali grupa ljudi s kojom izlazi je mala. Treba joj poznata osoba koja dobro izgleda i ima novca. Koliko je takvih? Pet, deset?" rekao je izvor za Page Six. Ruska ljepotica navodno potragu za idealnim muškarcem provodi u Europi i SAD-u. Izvor je naveo odnedavno slobodnog Toma Cruisea kao jednu od mogućnosti. Naime, slavni glumac nedavno se razišao s Ruskinjom Elsinom Kairovom.

Shayk će se navodno pojaviti na Met Gali, tzv. modnim Oscarima, koju organiziraju Vogue i Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute prvog ponedjeljka u svibnju. Ruska manekenka i Tom Brady prvi put su viđeni zajedno u kolovozu, a upoznali su se na vjenčanju u Italiji u lipnju.

Zadnji put viđeni su zajedno sredinom siječnja u New Yorku. U rujnu je Page Six pisao kako su oboje izlazili s drugim ljudima, a krajem listopada otkriveno je da je njihova veza u krizi. Ipak, Brady i Shayk viđeni su u prosincu tijekom Art Basel Miami Beacha.

Shayk je prije njega bila u dugoj vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima četverogodišnju kćer. Cooper je trenutno u vezi s manekenkom Gigi Hadid.

Pročitajte više