Zvijezda Stranger Thingsa otkrila da se prvi put poljubila na setu: Bilo je neugodno

Screenshot: Youtube

MLADA glumica Sadie Sink progovorila je o svom prvom poljupcu u Netflixovoj hit seriji Stranger Things.

Nadnaravna horor drama Stranger Things ne samo da je zaokupila gledatelje od trenutka kada je stigla na ekrane 2016. zbog svoje ubrzane i napete radnje već i zbog vrlo mlade, ali iznimno talentirane glumačke postave. Sadie Sink preuzela je ulogu Max Mayfield te se tako pridružila Millie Bobby Brown (Eleven), Calebu McLaughlinu (Lucas Sinclair) i Noi Schnappu (Will Byers).

Sink je imala samo 14 godina kada je počelo snimanje Netflixove znanstveno-fantastične serije, što je rezultiralo njezinim prvim poljupcem na setu. Glumica je nakon toga otkrila kakvo je to iskustvo bilo. U intervjuu za W Magazine, nakon što su je pitali gdje se dogodio njezin prvi poljubac, Sink je odgovorila: "Na setu Stranger Thingsa. Bilo je to s Calebom McLaughlinom, koji glumi Lucasa."

"Snimali smo. Možete to vidjeti na Netflixu! Oboma nam je bilo neugodno, ali bilo je i smiješno jer su svi naši prijatelji bili tamo i svi ti dodaci, svjetla i glazba. Bili smo nervozni u to vrijeme, ali sada gledam unatrag i mogu se tome nasmijati", kazala je Sink koja je i ranije govorila o "nezgodnom trenutku".

Scena poljupca nije bila u scenariju

"Nevjerojatno je biti s jednim od svojih najboljih prijatelja u ovoj nevjerojatnoj teretani uređenoj kao iz 80-ih, tako da, mislim, nekako je cool. Ne ljutim se na to!" kazala je za Heat o sceni koja uopće nije bila u scenariju, već ju je kreator serije Ross Duffer tijekom snimanja dodao u seriju, zbog čega se Sink uspaničila.

"Moraš ih malo mučiti. Znaš da se moraš zabaviti na neki način. A mi imamo svu tu djecu koja su samo zabavna. Ja točno znam kako pritisnuti njihove gumbe u ovom trenutku", rekao je Duffer kasnije, a zbog nadodane scene poljupca napali su ga brojni korisnici društvenih mreža. Ipak, Sink mu ništa ne zamjera.

"Da sam se zbog bilo čega osjećala neugodno, ne bih to učinila", poručila je mlada glumica.

 

Pročitajte više