51-godišnja baka rodila sedmo dijete

Foto: TikTok

35 GODINA nakon što je rodila svoju prvu kćer Jessicu, Kimberly Chasteen rodila je sedmo dijete. Ova 51-godišnjakinja dvaput je podvezala jajnike - prvi put nakon što je rodila troje djece, a drugi put nakon što se ponovo udala i na svijet donijela još troje djece. 

Nedavno je upoznala novog, mlađeg partnera i prije tri godine ponovo požalila. Liječnici su je upozorili da joj šanse za još jednu trudnoću nisu velike, ali ona je bila odlučna. Podvrgnula se IVF-u i izdvojila više od 200 tisuća kuna za donorske jajne stanice. 

Kad je njezina najstarija kći bila trudna osam tjedana, Kimberly je doznala da je u drugom stanju. 

@kaylafilecaldwell can we skip to the good part! #ivfstory #ivf #babrother #nicubaby #nicustrong ♬ The Good Part - AJR

"U početku nismo podržavali mamu kad nam je rekla da pokušava dobiti još jednu bebu. Nismo podržavali njezin odnos s mlađim muškarcem jer je bio otrovan", rekla je Kayla, koja je majčinu trudnoću dokumentirala na TikToku, za Mirror.

Kad je doznala da je trudna, Kimberly je započela vezu s drugim muškarcem. Njezinoj djeci bilo je teško povjerovati u tu vijest.

@kaylafilecaldwell part 2 #ivf #ivfjourney @jfile086 #greenscreen ♬ original sound - Kayla Caldwell

"Nisam vjerovala dok nisam vidjela pozitivan test na trudnoću. Bila sam u šoku", priznala je Jessica.

Srećom, Kimberly nije imala nikakvih problema do 32. tjedna, kad je prokrvarila. Došlo je do odvajanja posteljice pa je tako 17. ožujka rodila dječaka Tyriquea.

@kaylafilecaldwell my mom's pregnancy journey . my brother and nephew .3 weeks apart. #ivf #ivfjourney #mom #grandma #newborn ♬ My Mom - Eminem

"Sva moja djeca su jako povezana i vole se. Tyriquea također smatraju bratom. Sretna sam i blagoslovljena što ih imam", zaključila je novopečena majka.

Pročitajte više