Britney priznala: Pohađam instrukcije kako bih pomogla sinovima s domaćom zadaćom

Screenshot: Youtube
 
ČAK NI zvijezde ipak nisu svemoćne. To je još jednom dokazala Britney Spears kada je javno priznala da pohađa posebne satove matematike kako bi mogla svojim sinovima pomoći u rješavanju domaćih zadaća.
 
Iako je uspjela diplomirati, priznaje da je imala problema s matematikom tijekom školovanja. Sva sreća, navodi, da nije završila u financijama, jer doista ne voli računati. Uvijek je voljela književnost i pravopis, no kada je došao red na matematiku nije bila oduševljena. Štoviše, uspoređuje matematiku s odlaskom stomatologu, a svi znamo da to nije baš ugodno iskustvo.
 
Dugo vremena joj, na sreću, omražena matematika nije trebala, osim u računanju kalorija i procjene koliko novca će potrošiti u kupovini. No, sada kada njezini sinovi imaju osam (Jayden) i devet (Sean) godina, Britney ima potrebu držati korak sa zadaćama svojim sinova.
 
Za časopis People je objasnila zašto pohađa posebne satove matematike: "Oni idu u stvarno tešku školu, a ovaj tjedan nam je trebalo tri sata za rješavanje domaće zadaće. Sljedeće godine Sean Preston kreće u peti razred i gradivo postaje zahtjevnije, a želim mu znati pomoći." 
 
Britney priznaje kako se boji da kćerkica neće naslijediti isti gen koji matematiku čini tako teškom u njezinim očima.
 
Ovim potezom dokazala je kako nema potrebe da znate sve ako ste majka. Nitko nije savršen, važno je težiti novim znanjima i da učinite sve što smatrate najbolji za svoju djecu.
 

Pročitajte više