FOTO Tipični problemi roditelja - koji je vaš favorit?

Foto: Instagram

NA zabavnom portalu Bored Panda iskrsnula je super zabavna galerija u kojoj svi vi roditelji možete glasati za najbolju fotku, a tema je: "Tipični problemi roditelja".

Vjerujemo da bi i sami sada mogli bez imalo razmišljanja izredati barem 50 sličnih problema s kojima ste se susreli u životu sa svojim klincima. Počevši od jutarnjeg urlanja, razlivenih doručaka jer to nije ono što su tražili (iako su baš to izričito tražili), do kakice na sred poda, maminog ruža kojim su našminkali komad zida, naopako obuvenih cipela, kratkih hlača usred zime, omiljenih igračaka koje to nisu i tako dalje i tako dalje. Da - i sami imate pregršt primjera, zar ne?

Želite li onda glasati za najbolju fotku tipičnih problema roditelja ili možda imate želju i sami poslati brdo svojih fotografija? Jednostavno je: ili se obratite ekipi Bored Panda gdje je u tijeku glasanje ili mami koja se izvorno uhvatila u koštac s tim problemom, a postavila ga je na Instagram stranicu averageparentproblems.

Tu je cijela galerija s urnebesnim naslovima koji dodaju još malo "mesa" na ionako već pošteno začinjen obrok svakodnevnih brutalnih dječjih gluparija.

A dok tražite svoje slike sa željom da ih postavite na Instagram, obavezno označite fotku s #averageparentproblems i pripazite da vam dijete pritom ne ubaci komad svoje pizze u vašu torbu. Jer, i to je jedan sasvnim normalan dio života s maštovitim klincima.

Neke od fotki vam i predstavljamo, samo da vidite da vaši nisu jedini :)

Pročitajte više