Hoće li "M.I.L.F.$"- novi spot od Fergie postati nova himna svih mama? Mogao bi...

Screenshoot: YouTube

NE GRIZITE na riječi MILF - to bi mogao biti naziv najnovije super himne super mama svugdje u svijetu! Jeste li ga vidjele? Smatrate li ga malo vulgarnim ili je to doista jedan vrstan glazbeno-produkcijski uradak koji snaži ženski moć, a posebno moć žena/mama?

Jer ono što već prva scena spota kaže - ovo je pjesma namijenjena seksi mamama i slavi upravo moć ne samo seksi, već snažnih žena. Naziv MILF u Ferginom slučaju znači "Mother I'd Like to Follow", a ne ono što inače znači, posebno u muškom mozgu.

Spot je od prvog dana, a na "sceni" je manje od mjesec dana izazvao vrlo, vrlo burne reakcije. Uglavnom pozitivne! Fergie je napravila prejak come back, a spot, ako već niste čuli, vrvi velikim imenima, njihovim super tijelima i vrućim scenama običnih mama koje su domaćice, majke, supruge i žene. Radnja spota asocira na tipične američke kućanice iz 50.-ih godina prošlog stoljeća, a radnja se vrti oko mlijeka. Od zgodnog mljekara, dojenja do kupanja u mlijeku što je jedan od jačih trendova bogatih mama današnjice.



U spotu se glavom, bradom (i dojkama) pojavljuju Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Ciara, Alessandra Ambrosio, Devon Aoki, Natasha Poly, Amber Valletta, sve odreda friške mame. Pojavljuje se čak i mala dvomjesečna kćerkica Luna koju Chrissy Teigen doji.



Eh sada. Kako što uvijek biva, spot je nekome jako zabavan, netko ga smatra teškom sprdačinom, netko će se možda i uvrijediti - no kada su Fergie upitali koja je poruka koju je htjela prenijeti ovim spotom samo se nasmijala i izjavila: "Htjela sam pokazati da moderne žene mogu biti i mame i kućanice, voziti kolica, ureiđvati dvorište, kuhati, dojiti svoje bebe, a da pritom ne izgube ni "s" od svoje seksualnosti. Nemojte misliti da ovim spotom želim staviti naglasak na samo i isključivo "seksualnost". Ne želim da itko pomisli da je dojenje, majčinstvo i sve vezano uz to jedna seksualistička pojava. Ne, ja samo želim na jedan svjež i zabavan način odati počast snažnim ženama. Ženama koje su uspješne na svim poljima, pa i majčinstvu naravno, i ženama koje su unatoč svim svojim životnim naporima odlučile ostati - seksi!"



Žene, majke kraljice, pred vama je spot namijenjen Vama, a ako vam se svidi, slobodno ga smatrajte svojom novom himnom!

Samo da se zna, spot je izađao 1. srpnja, a već ga je vidjelo više od 33 milijuna ljudi! Svaka čast Fergie!

Pročitajte više