Jessica Biel i Justin Timberlake očekuju svoju prvu bebu!

Foto: Guliver/Getty

U SVIJET poznatih stiže još jedna celebrity beba. Joey Fatone, bubnjar koji je surađivao s Justinom Timberlakeom u vrijeme NSYNC-a potvrdio je za InTouch kako Jessica Biel i Justin Timberlake očekuju svoje prvo dijete.

Iako se već neko vrijeme šuškalo o mogućoj trudnoći jer se poznata glumica često u javnosti pojavljivala u širokim majicama, tek jučer je ta informacija i službeno potvrđena.
Joey Fatone izjavio je kako su budući roditelji vrlo uzbuđeni i iako je znao za trudnoću već neko vrijeme, odlučio je vijest čuvati u tajnosti.

Jessica i Justin u vezi su gotovo osam godina, a 19. listopada su proslavili svoju drugu godišnjicu braka. Na koncertu Justina Timberlakea u Brooklynu održanom u nedjelju Jessica se pojavila u sivom kombinezonu koji je svima dao do znanja da sve manje uspješno pokušava sakriti trudnički trbuščić.

32-godišnja glumica izjavila je nedavno za E!News kako nije sigurna kada, ali da prije ili kasnije svakako želi osnovati obitelji. Iako je za Daily Beast izjavila kako roditeljstvo smatra najvećom žrtvom, objasnila je da to svakako nije mislila u negativnom kontekstu. Smatra da je prekrasno biti spreman za svoje dijete žrtvovati sve jer je doista vrijedno toga.

Pred poznatim parom su uzbudljivi mjeseci iščekivanja!

Pročitajte više