Malci vas pozivaju na ludu vikend - zabavu u Cinestaru

Foto: Press

OVOGA nam je vikenda CineStar u svim kinima u Hrvatskoj pripremio još jednu neponovljivu zabavu za najmlađe!  U subotu i nedjelju, 11. i 12.7., dođite u bilo koje CineStar kino na najbolju dječju zabavu uz simpatične maskote i neodoljive slatkiše!

Osim super zabave, najmaštovitije čekaju i super pokloni s likovima Malaca! Sve što trebate učiniti je ovoga se vikenda fotkati u CineStaru i fotke objaviti na Facebooku uz #malciuCineStaru!

Izazov vrijedi tru­da jer možete osvojiti jednu od super nagrada:

  • Malci set za kuglanje
  • Malci rokovnik
  • Malci kišobran
  • Malci promo meni

I ne zaboravite, i ovaj je vikend cijena ulaznica samo 20kn po osobi na matinejama i u sklopu obiteljskog paketa ulaznica, a svi koji kupe obiteljski paket ulaznica velike će kokice moći dobiti za samo 10kn.



Osim već spomenutih CineStarovih iznenađenja, otkrivamo još jedno: od ovog vikenda MALCI IMAJU TURNEJU PO CINESTAR KINIMA DILJEM HRVATSKE

Zagrepčani, Riječani i Splićani prvi će imati mogućnost susresti se sa Malcem u svojem CineStaru te će moći do­vesti svoje najmlađe koji će imati jedinstvenu priliku druženja i fotog­rafiranja s ovim neodoljivim žutim stvorenjem.

Zato ovoga vikenda požurite u CineStar Arena u Zagrebu, CineStar Tower Center u Rijeci i CineStar Joker centar u Splitu, a ostali gradovi slijede u nadolazećim vikendima. Druženja će biti od 11 do 17 sati, a kako biste saznali kada će Malac doći i u vaš grad, njihovu turneju pratite na www.blitz-cinestar.hr.

Otkrivamo vam kako je bilo prošli vikend na veseloj paradi u Zagrebu - čuli smo da je bilo suuuuper :D



Detalje i dodatne informacije o akcijama i drugim CineStarovim pogodnos­tima pronađite na CineStarovoj web stranici www.blitz-cinestar.hr .
 

Pročitajte više