Najbolja odredišta za ovaj vikend: Ne zaboravite maske i dobro raspoloženje!

Foto: Shutterstock

VIKEND koji je pred nama u većini gradova će biti u šarenilu maski u dobre zabave. Donosimo vam ideje gdje se možete zabaviti, zajedno sa vašim mališanima!

U Samoboru će se oba dana vikenda održavati dječji fašnik na Trgu fašničke republike s početkom u 10 sati ujutro, nakon čega se nastavlja bogat program. U popodnevnim satima možete prisustvovati i zboru najbolje maske i malene modne revije.

U Velikoj Gorici ovog vikenda očekuje vas pregršt maskiranih događanja. U subotu možete prisustvovati suđenju princu Fašniku i zabaviti se uz razne bendove, dok se u nedjelju održava izbor naj školske i predškolske maske.

U Opatiji vas u subotu očekuje smotra zvončara, dok ćete u Rijeci pronaći standardno bogat cjelodnevni program, uz pregršt glazbenih nastupa, Maškarane promenade, ali i mnogo toga humanitarnog karaktera.

Fašnik će u subotu, 14. veljače biti obilježen  u Zelini, gdje će se nakon dječje povorke nastupiti i oni malo veći i nastaviti zabavu uz tamburaše.

Zabavni programi za cijelu obitelj mogu vas odvesti i do Koprivnice jer će tamo tijekom subote biti mnogo događanja za male i velike.

Ove godine Fašnička povorka grada Klanjca, Kumrovca i Tuhelja obilježava se po 21. put zaredom i program će trajati tijekom nedjelje, 15. veljače.

Turistička zajednica grada Jastrebarskog i ove godine organizirala je manifestaciju pod imenom „Fašnik u Jaski“ gdje u nedjelju možete prisustvovati zabavnom programu nakon povorke maskiranih malih i velikih veseljaka.

Dječji fašnik možete posjetiti i u Čakovcu u subotu, dok je u nedjelju na programu zabava za cijelu obitelj uz nastup Opće opasnosti.

Nađete li se u blizini Sesveta u nedjelju u jutarnjim satima, pridružite se dječjoj povorci i zabavi pod šatorom.

U Hrvatskoj Kostajnici u subotu u 16 sati počinje dječja povorka nakon koje će se mališani moći zabaviti na organiziranom dječjem maskenbalu.

Nalazite li se u toplijim krajevima, navratite do Splita. Tamo se u subotu održava „Dičji krljeval“, a u ponedjeljak je organiziran „Krnjeval dječjih vrtića“.

Dječja povorka kretat će se u prijepodnevnim satima u subotu i u Delnicama.

Pročitajte više