Theo i Beau: Nevjerojatno prijateljstvo dvogodišnjaka i psića od osam tjedana

Foto: Jessica Shyba (Momma's Gone City)

THEO je štenac kojega je blogerica Jessica Shyba sa svojom obitelji udomila iz utočišta za životinje u Santa Cruzu.

> Pas za obitelj - Koje se pasmine najbolje slažu s djecom i obiteljskim ritmom?

Na svom vrlo simpatičnom i šarolikom blogu Momma's Gone City najčešće piše o dogodovštinama svojih mališana i putovanjima, ali sada je dospjela i u medije nakon što je zabilježila rutinu poslijepodnevnog spavanja svog najmlađeg djeteta i štenca starog oko osam tjedana. Indexu je dopustila objavljivanje fotografija.

"Theo je bio najsramežljiviji među svojom braćom, ali se odmah uvukao 23-mjesečnom Beauu u krilo. To mi je odmah bio znak da smo dobili najnovijega člana obitelji", napisala je.

Jessica je odlučila psića nabaviti najviše zbog djece. U azilu su im rekli da je štenac mješanac boksera, ovčara i labradora, ali to njoj ni djeci, kako piše, uopće nije bilo važno.

Nevjerojatno prijateljstvo



Međutim, ono što je počelo kao pomalo mučno privikavanje psića na pseći kavez, jer je u njemu stalno cvilio, u samo je nekoliko dana završilo nevjerojatnim prijateljstvom između Thea i malenoga Beaua.

Kako nije htio spavati u kavezu, Jessica ga je uzela k sebi i spavala s njim, a trećega se dana psić pridružio Beauu dok ga je ona ljuljuškala kako bi zaspao. Štenac je već sljedećega dana odlučio od toga napraviti ritual pa je sam došao Beauu i pridružio mu se u spavanju. Svakoga dana nakon toga psić pričeka da mališan zaspi pa mu se pridruži.

"Njihovo poslijepodnevno spavanje mogu opisati kao najorganskije i najljepše prijateljstvo koje sam ikada vidjela", dodaje.

Seriju fotografija možete vidjeti i na Instagramu (#TheoandBeau), a Jessica se nada kako će svojim fotoprojektom pomoći utočištu iz kojega su uzeli Thea, koje prikuplja novac za novu zgradu.

Pročitajte više