Uopće ne iznenađuje što je ovaj porod vidjelo gotovo 54 milijuna ljudi

Screenshoot: Youtube

OVAKO nešto nikada nisu vidjeli čak ni porodničari koji porađaju žene prirodnim putem jer ovo je pravi pravcati prirodni porod. I zato ne čudi da ga je dosad već škicnulo gotovo 54 milijuna ljudi. Prirodnije od ovog zaista ne može!

I doista, mi u razvijenijim zemljama stvarno nemamo priliku vidjeti ženu kako se porađa usred prirode, na čistom potoku obrubljenom stijenama, u društvu svoje obitelji - oca i troje kćerki koje se bezbrižno kupaju.

>>>VIDEO Došla je, legla i rodila!<<< 

Zato je vjerojatno ovaj video i pogledalo toliko ljudi jer stvarno se čini kao da je riječ ne o nekoj odglumljenoj filmskoj sceni. No, kada znamo da je riječ o situaciji koja je toliko prava, stvarna i toliko prirodna - scena je doista fantastična.

>>>Mama pokušava plesom potaknuti trudove<<<

Tko ne želi neka je neka gleda, tko želi suditi, neka sudi tiho, no ova je žena sebi htjela priuštiti jedno najprirodnije iskustvo.

"Odluka da rodim sama, u prirodi, zajedno sa svojom obitelji dio je mog unutarnjeg putovanja kao žene. Mojih iskušenja, spoznavanja same sebe kao žene i moram vam priznati da je moj četvrti porod, baš ovaj porod u prirodi jedna od apsolutno najvećih odluka u mom životu. Epsko putovanje života mene kao žene i majke.", napisala je mama Simone uz video.

Video je inače snimao njen suprug, na njemu se vidi većina njenih trudova dok se njihove tri kćeri bezbrižno kupaju oko njih. Porod je protekao glatko. Većinu "posla" odradila je mama sama, a pred sam kraj u pomoć je uskočio suprug te nakon što su bebicu umotali došetale su i starije cure.

>>>Morate vidjeti ovaj emocionalni video carskog reza kojeg je uplakana mama snimila sama<<<

Na videu se doslovno vidi sve i definitivno nije materijal za one slabijeg želudca, no sve oni koji su znatiželjni i ovaj video pogledaju do kraja - otvorenog srca bez ikakvih modernih predrasuda možemo pitati samo jedno: Jeste li uživali u pogledu na najprirodniji porod koje moderan čovjek iz razvijenih zemalja može vidjeti?

Jer da - tako su rađale naše bake. Ako ne baš bake, prabake sigurno jesu, a isti ovakav način rađanja sigurno i sada, u ovom trenutku, imaju žene iz brojnih plemena svijeta koje za bolnicu nikada nisu niti čule. Posebno ne bolnice za rađanje.

Naravno - ni hrabra mama Simone sigurno se ne bi odlučila za jedan ovakav prirodan porod u divljini da do četvrtog poroda već nije skupila priličnog iskustva.

Mi joj čestitamo. Njoj i njenoj kćerki rođenoj u prirodi. Baš onako kako su generacije žena diljem svijeta rađale stoljećima.  

 

Pročitajte više