Večeras humanitarni koncert za Udrugu roditelja djece s posebnim potrebama Koralji u Josipovcu

Plakat: Udruga Koralji

UDRUGA roditelja djece s posebnim potrebama Koralji poziva vas da im se pridružite na humanitarnom događanju.

Glazbeno-scenski događaj pod nazivom Među vama, održava se danas, u petak, s početkom u 18 sati u Hrvatskom domu Josipovac, Osječka 68, 31221 Josipovac.

Na koncertu će nastupiti dječji zbor Zumbići te dječje sekcije (mala i velika) KUD-a Josipovac. Svoj je dolazak najavio i Djed Mraz koji će djecu razveseljavati slatkišima.

Umjesto naplate ulaznica za koncert prikupljat će se dobrovoljni prilozi. Svaki darovatelj će kao zahvalu za svoju donaciju dobit će za uspomenu prigodni simbolični poklončić.

Sva prikupljena sredstva utrošit će se za početak rada i opremanje prostora Udruge koja je nedavno osnovana te tek započinje s radom.

Cilj Udruge je okupljanje roditelja djece s posebnim potrebama grada Osijeka i Osječko-baranjske županije sa svrhom razmjene iskustava, pomoći oko ostvarivanja zdravstveno-socijalnih prava djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, suradnja sa stručnjacima čiji je rad usko vezan uz potrebe korisnika udruge te prikupljanje humanitarne pomoći (nematerijalne i materijalne) i njezina raspodjela najpotrebitijima.

Broj računa Udruge: HR0324020061100676725 (Erste & Steiermarkische Bank)
 
 

Pročitajte više