Vrati se u formu nakon poroda uz program Reforma Post Natal!

Foto: Shutterstock

DOBITI bebača svakoj je majci najposebniji trenutak u životu, no s anatomske strane i najdestruktivniji. Mnoge žene nakon poroda osjećaju razne tegobe kojih se teško rješavaju i koje ponekad i najjednostavnije situacije pretvaraju u problem. Mnoge od tih tegoba postanu trajne, no to tako ne mora biti.

Treninzi na reformeru sastoje se od vježbi disanja i odabranih vježbi iz klasične pilates metode i korektivne gimnastike. Iako pri gotovo svim vježbama aktivno sudjeluje cjelokupna tjelesna muskulatura, najveći fokus usmjeren je na muskulaturu trupa, tzv. "core", kao najvažniju, najkompleksniju i najosjetljiviju kariku lokomotornog sustava. Vježbe se izvode polagano, kontrolirano i kontinuirano, s vrlo kratkim pauzama između serija, čime se osigurava visoka učinkovitost i korisnost svakog treninga.

Reforma Post Natal četverotjedni je paket koji se sastoji od 12 treninga (3 tjedno) po 25 minuta te jedne masaže cijelog tijela kod iskusnih terapeutica u studiju Masaža Moreia. Dva treninga izvode se na reformeru, a treći je kondicijski trening kojim povećavamo izdržljivost te ciljano jačamo donje ekstremitete, leđa i stražnjicu. Vježbanje nakon poroda dokazano poboljšava snagu, izdržljivost, koordinaciju i ravnotežu, a osim što ćete nakon našeg malog procesa izgledati i osjećati se puno bolje, igrat ćete se i brinuti oko novopridošlog člana obitelji.

Ne dopustite da vam tjelesne tegobe ometaju zadovoljstvo u brizi o vašem djetetu – počnite vježbati na vrijeme i vratite se u formu!

Reforma
i Index Mame razveselit će dvije čitateljice mjesečnom članarinom za ovaj izvrstan program vježbanja koji će vam pomoći da izgledate ljepše i osjećate se bolje!

Kako bi se prijavila, pažljivo prouči naša pravila:

1. Uploadaj fotografiju svog klinca ili bebe s natpisom koji sadrži šaljivu poruku ("Moja mama se mora vratiti u formu", "Želim fit mamu koja će moći jurcati po parku", "Uzmite je na sat vremena da mogu gledati crtiće" i slično) na Index Lajk. Ako već nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!


2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Mame i bebe, a pod OZNAKE upiši riječ MAMA.
 
3. Prijave traju od utorka 15.04.2014. do srijede 23.04.2014. u 12 sati

4. Dobitnice članarina objavit ćemo na Index Mamama, u četvrtak 24.04.2014. u 16 sati.

5.  Među prijavama koje sakupe najveći broj likeova na Index Lajku, stručni žiri tima Reforma i Index Rougea odabrati će 2 najsimpatičnije prijave.

6. Mjesto održavanja treninga je Fitness Centar Reforma, Zagreb.

Pravila:

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.


- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu nagrada te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u nagradnjači.

Pročitajte više