Amanda Seyfried otkrila da je gotovo promijenila zanimanje nakon porođaja

AMANDA SEYFRIED otkrila je da je nakon porođaja razmišljala o tome da postane doula jer je to iskustvo smatrala tako nevjerojatnim.

36-godišnja holivudska zvijezda sa suprugom Thomasom Sadoskim ima petogodišnju kćer Ninu i jednogodišnjeg sina Thomasa, a razgovarala je o majčinstvu i svom iskustvu s porođajem tijekom intervjua za The Independent.

Seyfried, koja je svoju kćer rodila 2017.godine, potvrdila je da je malo nakon porođaja otišla na edukaciju da postane doula. "Pomislila sam: ‘Ovo je najnevjerojatnija stvar u kojoj sam ikad sudjelovala. Moram biti tu za žene; porođaj je nevjerojatan'", prisjetila se glumica.

"Puno sam razgovarala sa svojom doulom o tome što je činila za mene. Mislila sam: 'To zvuči kao najbolja stvar' i jednostavno sam htjela biti tu kad drugim ljudima budu djeca dolazila na svijet."

Međutim, Seyfried se na kraju nije nastavila baviti svojom strašću jer je postojalo više zahtjeva i certifikata koje je morala proći prije nego što je mogla postati doula i pomagati ženama pri porođaju. Također je priznala da joj bolje leži raditi druge stvari tijekom porođaja. "Bolja sam u fotografiranju i masiranju leđa", rekla je.

 

Pročitajte više