Američka reality zvijezda rodila kod kuće, i to u ormaru

Foto: Instagram

JADE Roper Tolbert poznata je američka reality zvijezda koja je nedavno postala majka drugi put. Na Instagramu je objavila radosnu vijest, ali i otkrila da je sina rodila na neobičnom mjestu.

"Neplanirano sam rodila u garderobi svoje kuće", napisala je 31-godišnjakinja u opisu fotografije na kojoj grli svoje novorođenče okružena medicinskim osobljem. 

"Još se uvijek oporavljam od šoka jer nisam planirala roditi u garderobi. Zahvalna sam svakoj osobi koja nam je pomogla da naš sin sigurno stigne na svijet", ispričala je.

Jade je objasnila kako joj je vodenjak pukao, nakon čega je rodila u garderobi na klupi.

"To je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u mojem životu jer sam se osjećala kao da sam izvan kontrole. No Tanner, njegova mama, moja mama, bolničari i vatrogasci bodrili su me u trenucima kada sam mislila da će se svijet srušiti na mene i moje nerođeno dijete. Neizmjerno sam im zahvalna", rekla je. 

"Svaka čast! Važno da ste ti i beba dobro. Ti si superžena", napisao je jedan od njenih pratitelja, dok joj je suprug Tanner, s kojim se upoznala u reality showu The Bachelor poručio:

"Ti. Si. Nevjerojatna."

Pročitajte više