David Beckham izazvao lavinu reakcija nakon što je poljubio kćerkicu u usta

Foto: Instagram 

NE tako davno Victoria Beckham razljutila je svoje fanove (neke, ne baš sve) ponašanjem prema Harper, a ovih je dana identičnu "pogrešku" napravio i David. 

Naime, poljubili su Harper u usta i objavili to na društvenim mrežama, a takvo se ponašanje ne tolerira. To su im dali do znanja njihovi brojni fanovi (i hejteri naravno) čim je David objavio fotku s odmora u Tanzaniji, na kojoj u divnom zalasku sunca ljubi svoju 5-godišnju kćer u usta. 

>>>Prava istina o djeci Beckhamovih<<<

"Bljak. U usta! Kuda ide ovaj svijet", obrušili su se na njega, ali srećom, u njegovu je obranu ovaj put stalo puno više onih kojima je ovakva scena zapravo normalna. 

Oni su mu dali svoju punu podršku, nekako glasnije nego što su je pružili ne tako davno Victoriji. 

Iako su i ovoga puta upravo fanovi "morali" objašnjavati kako je normalno, onome kome je normalno, da dijete u usta poljubi mama, baš kao i tata. Nema razlike. To je čista i normalna gesta, izraz ljubavi prema svom djetetu, a ne nešto oko čega se svijet mora svađati. 

>>>Ljubite li vi svoju djecu u usta?<<<

No to je očito samo lako reći, ali ne i doživjeti jer znate onu - dok je svijeta i vijeka uvijek će se naći netko tko će svojim komentarom morati pokvariti sve, posebno ako su u pitanju bogati i slavni, i još gore - oni koji su zbog iste greške već prije nastradali.  

   

Pročitajte više