Ben Affleck priznao da ga brine kako ga djeca doživljavaju kroz medije

Foto: ProfiMedia

DVOSTRUKI dobitnik Oscara, 49-godišnji Ben Affleck, otvorio se po pitanju percepcije koju javnost ima o njemu u nedavnom intervjuu za Los Angeles Times, objašnjavajući da mu način na koji je prikazan u medijima nije smetao dok njegova djeca to nisu počela primjećivati.

"Došao sam do mjesta gdje je percepcija javnosti bila toliko drugačija od onoga tko jesam da sam jednostavno prestao čitati i prestao se brinuti", rekao je. "Ali kako su moja djeca postajala starija i sama počela pratiti internet, to je bio najteži dio", rekao je.

"Čak i 'Tužni Affleck' meme - to mi je bilo smiješno. Mislim, nema nikoga tko se nije tako osjećao. Ali onda to vide moja djeca i pomislim: 'Oh, hoće li misliti da je tata zapravo tužan ili hoće li brinuti za mene?' To je teško", objasnio je Affleck.

Ima kćeri Violet Anne (16), Seraphinu Rose (13) i sina Samuela Garnera (9) s bivšom suprugom Jennifer Garner, s kojom je bio u braku od 2005. do 2018.

"Svi želimo prenijeti ono najbolje od sebe svojoj djeci", rekao je. "Nije me briga tko si, sasvim sam siguran da u nekom trenutku u životu osjećaš da si pogriješio, nitko to ne želi prenijeti na svoju djecu i to je pravi izazov s kojim se svi susreću, bez obzira na probleme s kojima se nose."

Pročitajte više