Beyonce i Jay Z otkrili što nikada ne uskraćuju svojoj djeci: To im je najpotrebnije

Foto: EPA

BEZ OBZIRA na to što su američki glazbenici Beyonce i Jay Z jedan od najbogatijih bračnih parova na svijetu, već su u nekoliko navrata izjavili kako svojoj djeci ne kupuju sve što požele. Rekli su da se, odgajajući kćer Blue Ivy i blizance Rumi i Sira, vode drugim pravilom, odnosno kako postoji jedna stvar koju im nikada ne uskraćuju.

U intervjuu za The Sunday Times reper je progovorio o obiteljskom životu i o tome kako je pandemija dodatno ojačala njegovu povezanost s djecom. Tada je, objašnjava, shvatio što je zapravo najvažnije i najpotrebnije njegovoj djeci, prenosi USA Today.

"Ono što je djeci najviše potrebno je ljubav, oni se trebaju osjećati voljeno. Nije bitno koliko zarađujemo ni što im sve materijalno pružimo. Dokle god naše dijete osjeća podršku i da je voljeno, mislim da je sve moguće. Jedini cilj roditelja je osigurati djetetu okruženje puno ljubavi i pažnje.''

''Mi možemo željeti da se naša djeca bave određenim stvarima i aktivnostima, ali zapravo ne znamo što oni žele. Možemo ih samo usmjeravati'', rekao je glazbenik koji rijetko u javnosti govori o privatnom životu.

Pročitajte više