Beyonceina mama nije prestala pričati o blizancima

Foto: Splash/Instagram

JAVNOST je konačno dočekala mrvice o slavnim blizancima još slavnijeg para - Jay Z-ija i Beyonce, no nisu se oni raspričali u medijima. Baka je bila ta koja više nije mogla izdržati da se pohvali velikom sreću koju su Sir Carter i Rumi donijeli u njihove živote. 

"To je ludo ... stvarno je, stvarno drugačije s dvije bebe. Mislim, dječak i djevojčica, samo naoko isti, ali oboje imaju vrlo različite osobnosti", nije izdržala reći baka u nedavnom intervjuu koji je dala ekipi Entertainment Tonighta, a kad je već krenula, nije mogla izdržati pa je rekla sve. 

Rekla je da si ne može pomoći i da se ne može nadiviti tim malim, slatkim bićima. "Nikada nismo imali blizance u obitelji pa vam moram reći da je to zaista posebno životno iskustvo. Gledate ih, držite ih, stalno ih je dvoje, a oni su opet toliko različiti..."

Nije propustila spomenuti ni veliku seku koja ih je sva skupa oduševila. 

"Znate kako starijoj djeci ponekad bude teško kad dođe nova beba, a zamislite kako je tek kad dođu dvije slatke bebe? Pomislili biste da će nastupiti dvostruko veći problem, ali Blue Ivy je tako zrela i odrasla, ona se odmah ponijela kao prava velika sestra", nije je propustila pohvaliti njena baka, a s tim se mišljenjem slaže i njen suprug Richard Lawson koji, iako nije biološki djed, shvaća svoju ulogu u njihovoj obitelj vrlo ozbiljno. 

Blue Ivy je predivna sestra, točno se vidi kako je dolaskom blizanaca postala ozbiljnija i smirenija, ponekad se stvarno ponaša kao diva koja na sve načine pokušava uklopiti malenog brata i seku u svoj "diva život". Baš je jako odrasla i sazrela.  

Pročitajte više