Bivša supruga slavnog komičara planira zamrznuti svoja jajašca

IAKO je nekoć bila dio slavnog para poznatog po tome što ne planira imati djecu, multimedijska umjetnica Anna Marie Tendler, koja se razvela od glumca i stand-up komičara Johna Mulaneyja u svibnju 2021., nedavno je rekla Harper’s Bazaaru da planira zamrznuti svoja jajašca.

Tendler je rekla da se nakon razvoda osvrće na neka od najvećih životnih pitanja i otkrila je da želi imati djecu. "Postoje stvari o kojima prije nisam ni razmišljala jer je to bila zatvorena priča", rekla je Tendler u nedavnom intervjuu o svojoj umjetnosti i životu nakon razvoda. "Sad kad ne osjećam više da su ta vrata zatvorena, to je nešto o čemu često razmišljam."

Godine 2019. Tendlerin tadašnji suprug Mulaney je rekao za Entertainment Weekly da nije zainteresiran za djecu jer mu je bio prioritet usredotočiti se na svoju karijeru i vezu. "Super su, ali volim to što radim", rekao je tada Mulaney. "I volim svoju ženu i provodim toliko vremena s njom i imamo stvarno sretan život. Mogu putovati, izvoditi stand-up i naš odnos je tako divan. To ne bih želio mijenjati."

Prošlog proljeća Tendler i Mulaney objavili su da se razvode nakon šest godina braka. "Slomljena sam srca što je John odlučio prekinuti naš brak", rekla je Tendler u izjavi koju je podijelila s BuzzFeedom u svibnju. "Želim mu uspjeh, kao i da nastavi s oporavkom." Mulaney je otišao na liječenje od ovisnosti o drogama i alkoholu nakon recidiva.

U rujnu, četiri mjeseca nakon što je objavio razlaz s Tendler, Mulaney je potvrdio da očekuje dijete s djevojkom Olivijom Munn.

Tendler je otkrila u već spomenutom razgovoru za Harper's Bazaar da je "uvijek držala do partnerstva ispred djece", ali sada planira zamrznuti jajne stanice, s obzirom na nedavni razvod.

Pročitajte više