Bivša TV reporterka "izvijestila" o poteškoćama godišnjeg odmora s djetetom

MAJČINSTVO je teško i zahtjevno koliko je i divno i ispunjujuće, a kad uspijemo pronaći malo vremena za humor u svom tom kaosu, puno se lakše prolazi kroz sve situacije.

Kayla Sullivan samohrana je mama trogodišnjeg dječaka i bivša TV reporterka za WLFI, a rado se obraća putem svog TikToka, izvještavajući o majčinstvu i izazovima koje ono nosi. Ovog puta nalazila se na odmoru na jezeru sa sinom, a to iskustvo ju je vratilo u njeno djetinjstvo.

“Većinu sam ljeta kao dijete provodila na jezeru i volim to dijeliti sa svojim trogodišnjim sinom”, kaže za Romper. Ali, naravno, biti dijete na jezeru i roditelj na jezeru dva su vrlo različita iskustva.

@kaylareporting CONFIRMED: Mama needs a nap! #Fyp #NewsVoice #funny #ParentingHumor #Humor #ParentsOfTikTok #MomReport #MomLife #Toddler #Vacation #Family #FamilyVacation ♬ original sound - Kayla Marie Sullivan

U viralnom videu je objasnila: "Izvještavam uživo s jezera gdje sam navodno na odmoru. Kažem - navodno - jer vlasti još rade na utvrđivanju vremena kad bih mogla dobiti priliku za opuštanje." Sullivan je dalje potvrdila da je konstantno zabrinuta oko toga hoće li njeno dijete pasti u vodu ili doživjeti neku tešku ozljedu dok borave tu.

Premda joj je bilo zabavno, boravak na jezeru s djetetom donio joj je hrpu stresa i tjeskobe. “Valovi, duboka mutna voda i ekstremna vrućina donose mi stres. Zvučim kao pokvarena ploča koliko sam puta zamolila sina da sjedne na dno dok je na brodu, zamolila ga da pije puno vode i trčala za njim s kremom za sunčanje.”

Poput većine male djece, Sullivan je u izvješću objasnila da je njezin sin bio sklon odupirati se preventivnim mjerama, poput oblačenja prsluka za spašavanje i nanošenja kreme za sunčanje. Unatoč svemu tome, na kraju je podsjetila roditelje da su ovo uspomene koje će trajati cijeli život, neposredno prije nego što je shvatila da je zaboravila obrijati cijeli dio svoje lijeve noge.

Video je pogledan više od 1.9 milijuna puta i dobio je pohvale kolega roditelja koji točno znaju o čemu Sullivan govori.

"Kad su vaša djeca mala - praznici nisu praznici - samo ste roditelj na drugom mjestu", napisao je jedan korisnik.

Ovo nije prvi put da Sullivan postaje viralna sa svojim izvještajima o roditeljstvu. Još u siječnju je izvijestila o izljevu bijesa svog sina ispred njegove spavaće sobe, gdje je, kako kaže, bio zadržan dok ne završi vrijeme za spavanje.

Pročitajte više