Blogerica tvrdi da zbog fotografija na kojima doji sina dobiva perverzne komentare

NOVOPEČENA mama Leah-Marie Britton ne srami se priznati da doji svoje dijete. Za svog devetomjesečnog sina Lucu-Jamesa odabrala je, kako ističe, najzdraviju vrstu dojenačke hrane, ali zbog toga se suočila s ružnim komentarima. Naime, u sklopu kampanje koja za cilj ima normalizirati dojenje objavila je video na kojem hrani sina.

Ubrzo su joj počele pristizati čudne poruke.

"Ne misliš da je prevelik za to?", "Samo želiš ljudima pokazati svoje grudi", neke su od poruka koje je primila. 

Ova 21-godišnjakinja odbija pokleknuti pred trolovima te se s njima odlučila obračunati.

"Ne postoji ništa ljepše od veze između majke i djeteta. Nedavno sam primila poruke mržnje zbog dojenja. No bilo je i stotine pozitivnih. Zahvaljujem svima koji su mi se javili. Nastavit ću govoriti o dojenju u nadi da će sve mame samopouzdano hraniti djecu, bez straha od osuda i posramljivanja", napisala je pokraj fotografije na kojoj drži sina na prsima.

"Dojenje je prirodno i predivno i trebalo bi ga biti potpuno normalno činiti do koje god dobi djetetu i majci odgovara. Ja sam se suočila s mnogo neočekivanih komentara i reakcija. Kad sam dojila u javnosti, čudno su me gledali, posebno stariji, a na društvenim mrežama je još gore jer se ljudi kriju iza ekrana", dodala je. 

Podsjetila je da mnoge majke svoju djecu doje u javnim WC-ima ili se prekrivaju.

"Neke su zbog incidenata i odustale, a to nije pošteno ni za majku ni za dijete", zaključila je.

Brojne žene komentirale su da je lijepo što pokušava skinuti stigmu s dojenja.
 

Pročitajte više