Brad Pitt mogao bi izgubiti odnos s kćeri Shiloh, s kojom je bio najbliži

Foto:xS.xVasx xFuturexImage via Guliver Image

KAD je Angelina Jolie pokrenula postupak razvoda od Brada Pitta 2016., jedna od usputnih tema tog skandala bila je utjecaj raspada velike romanse na njihovo šestero djece: Maddoxa, Zaharu, Pax Thiena, Vivienne, Knoxa i Shiloh Jolie Pitt. 

Angelina je kao razlog traženja razvoda navela nepomirljive razlike i odmah je tražila puno skrbništvo nad djecom. Tad je njen odvjetnik Robert Offer u priopćenju rekao da je glumičina "odluka donesena zbog zdravlja obitelji".

Brad je rekao da ga je razvod rastužio, ali je tražio zaštitu privatnosti svoje djece. "Jako sam tužan zbog ovoga, ali ono što je sada najvažnije je dobrobit naše djece", rekao je za People 2016. "Ljubazno molim novinare da im daju prostor koji zaslužuju u ovom izazovnom vremenu", dodao je.

Razvod je na kraju bio okončan 2019., do kad su polagano curili dodatni detalji. Ispostavilo se da je par cijelo vrijeme bio u intenzivnoj borbi za skrbništvo. Brad je tražio zajedničko skrbništvo nad djecom, za razliku od Angelininog inzistiranja na isključivom skrbništvu, uz koje bi on imao samo pravo posjete. 

Rečeno je da je par postigao rješenje 2018. kada je Angelinina odvjetnica Samantha Bley DeJean rekla za Reuters da je "dogovor o skrbništvu postignut prije nekoliko tjedana, a potpisale su ga obje strane i sudac".

Ipak, pravna bitka se nastavila do danas, uz neke zanimljive obrate.

Zašto je javnost sad zabrinuta da će Brad Pitt izgubiti kći Shiloh Jolie Pitt?

Usred dugotrajne pravne bitke za skrbništvo između njenih roditelja, Shiloh Jolie Pitt je navodno odlučila ukloniti očevo prezime na privatnoj stranici na društvenim mrežama, što je navelo mnoge da nagađaju da bi između oca i kćeri moglo doći ili je već možda i došlo do razlaza. 

"Za 15-godišnju Shiloh kažu da je bliža Bradu od njegovih ostalih petoro djece, pa je uklanjanje njegovog prezimena iz njezina sigurno zaboljelo", navodi The Daily Mirror. Također je citiran izvor koji je putem OK časopisa rekao da je "ovo strašno prema Bradu i znak da bi mogao izgubiti Shiloh". 

Izvor je dalje otkrio da "iako ona time sigurno nije htjela učiniti ništa loše, to je udarac" za Brada koji "živi i diše za tu djecu".

Bradova nemilosrdna borba za skrbništvo s Angelinom sugerira da bi to mogla biti istina. Ranije u svibnju navodno mu je dodijeljeno zajedničko skrbništvo nad djecom, navodi Elle. No u izvanrednom preokretu događaja, presuda je poništena jer sudac John Ouderkirk, koji je obnašao i ceremoniju vjenčanja para 2014., nije, prema Angelininom odvjetničkom timu, otkrio "višestruke profesionalne, poslovne i financijske odnose koji su bili u tijeku za vrijeme procesa, s Bradovim savjetnikom i njihovim odvjetničkim uredima."

Angelina i dalje drži isključivo skrbništvo nad petero djece koja su još uvijek mlađa od 18 godina.

Pročitajte više