Budući tata poludio na suprugu doznavši porijeklo imena koja je odabrala za blizanke

Foto: Shutterstock

JEDAN budući tata podijelio je internet nakon što je otkrio porijeklo imena koje je njegova supruga odabrala za njihove blizanke.

Rekao je da je prethodno smatrao da su imena preslatka i potpuno se slagao sa supruginim odabirom

Sve se promijenilo kad im je u posjet stigla suprugina prijateljica.

Na Redditu je napisao: "Prije nekoliko mjeseci ja (25) i moja supruga Kaylie (22) otkrili smo da ćemo dobiti blizance. Naravno, bili smo van sebe od sreće i pripremali dječju sobu i sve ostalo za naše divne cure, puno razgovarali o imenima itd."

Napisao je i da je Kaylie predložila imena Bella i Sara. "Premda su prilično uobičajena imena, meni su se jako svidjela." Međutim, njegovo mišljenje o imenima brzo se promijenilo nakon posjeta Kayliene prijateljice Brittany.

On joj je ponosno rekao koja su imena odabrali i ostao iznenađen njenom reakcijom: "Brittany je prasnula od smijeha, a Kaylie je izgledala posramljeno pa sam pitao o čemu se radi."

Nisu odmah odgovorile pa ih je neko vrijeme nagovarao, nakon čega su priznale podrijetlo imena

"Brittany je rekla da je Kaylie dobila ideju za imena iz kartaške igre koju su skupljale kao tinejdžerice, a igra se zvala BellaSara."

Završio je objavu objašnjavanjem kako se od tad on i Kaylie ne mogu složiti po pitanju imena: "Nakon što je Brittany otišla, iskreno sam ostao u šoku i rekao svojoj supruzi da ni u kom slučaju nećemo tako nazvati svoje kćeri jer je to tako otrcano i naprosto apsurdno. Kaylie me pokušala odvratiti od takvog stava, tvrdeći da nitko ni ne zna za tu igru i da je sve u redu, ali ja sam odbio i to se pretvorilo u veliku svađu."

Korisnici su u komentarima bili podijeljeni oko ove teme

"Bella i Sara su sasvim normalna imena, nitko ne bi ni pretpostavio da su iz kartaške igre", netko je napisao.

Međutim, drugi je brzo dodao: "Naša djeca su prije 15-ak godina igrala tu kartašku igru, BellaSara, i odmah sam znao odakle joj imena. Možda je pomalo nejasno, ali svatko tko je igrao ili imao djecu koja su je igrala znat će porijeklo."

Bilo je i nekih koji su predložili da Kaylie da ime jednoj bebi, a suprug drugoj.

Pročitajte više