Četveročlana obitelj spava u istom krevetu, uključujući 11-godišnju kćer

LJUDI imaju različite navike spavanja, a puno je onih kojima je važno da imaju svoj prostor i da se valjaju neometano po krevetu do jutra. Međutim, jedan par je otkrio da cijela njihova obitelj dijeli krevet i da čak i njihova 11-godišnja kći spava s njima.

Brandon i Megan Deal roditelji su kćeri Kenzi i Sare i redovito dijele novosti o obiteljskom životu na tatinom TikToku. 30-godišnji tata nedavno je podijelio video obiteljskog rasporeda spavanja, koji je skupio gotovo četiri milijuna pregleda. U videu se Brandon može vidjeti kako znakovnim jezikom želi laku noć svojoj 11-godišnjoj kćeri Kenzi, koja je gluha.

@deal_family And I’m ok with that!🤟🏼 #familylove #funnyskit #deafawareness #cosleeping ♬ Somebody's Watching Me - Single Version - Rockwell

Njima je to sasvim normalno, ali su naišli na kritike od pratitelja

Nekoliko trenutaka kasnije priznaje da se ne osjeća sigurno u svom krevetu te se stoga penje između mame i tate, gdje se već smjestila njezina mlađa sestra Sarah. U opisu videa Brandon dodaje: "I ja sam u redu s tim!"

Video je dobio vrlo različite reakcije, a mnogi su bili zbunjeni time zašto djeca ne spavaju u svojim krevetima. "Prestare za zajedničko spavanje", napisao je jedan, a drugi se složio i dodao: "Čekajte, ljudi, i dalje kažete da je normalno spavati zajedno nakon sedam-osam godina?" Treći je napisao: "To nije normalno."

Neki su ih i podržali

Međutim, bilo je dosta pratitelja koji su u potpunosti podržavali odluku obitelji da spavaju zajedno.

Jedan je napisao: "Tvoji bi roditelji trebali učiniti da se osjećaš sigurno - nema doslovno ništa loše u zajedničkom spavanju." Drugi se složio, komentirajući: "Svaka obiteljska dinamika je drugačija, djeca su sretna, zdrava i voljena."

Pročitajte više